Stilul de viata sanatos nu include doar o alimentatie echilibrata, bogata in nutrienti, ci si o activitate fizica constanta. Nu trebuie sa ai un abonament la sala, poti opta pentru mersul pe jos sau deplasari cu bicicleta. Daca locuiesti in mediile urbane, stii ca aglomeratia iti genereaza un nivel mare de stres, dar te-ai gandit sa renunti la autoturism sau la mijloacele de transport pentru a folosi bicicleta? Stii ce beneficii iti aduce aceasta schimbare?

1. Fara probleme cu parcarea

De cate ori ai mers cu masina si ti-a luat mai mult timp sa parchezi decat sa conduci? Bicicleta economiseste timp, deoarece dupa tur nu va trebui sa cauti loc de parcare.  

2. Ciclismul este bun pentru sanatate

Nu stii cum sa dai jos kilogramele acumulate? Ciclismul, ca modalitate de transport este o activitate care aduce numeroase beneficii pentru sanatate, inclusiv arderea caloriilor, imbunatatirea sanatatii cardiovasculare si diminuarea stresului.

Opteaza pentru bicicleta cube pentru un confort sporit atunci cand pedalezi!

3. Intretinerea bicicletelor nu este costisitoare 

Intretinerea, spre deosebire de masina, este mai ieftina, deoarece implica doar investitii in gadget-uri pentru biciclete sau reparatii simple, cum ar fi schimbarea placutelor de frana si a lantului, care de obicei sunt ieftine.

BikeXcs – universul bicicletelor 

Daca te intrebi unde poti gasi varietate, profesionalism si calitate laolalta, sa stii ca exista solutiaꓽ magazinul BikeXcs! Iar pentru cei mai sceptici, avantajele pe care acest shop le ofera sunt destul de numeroase.

Multitudinea de modele, incluzand si numeroasele versiuni de bicicleta cube, te va uimi, garantat. De asemenea, ai la dispozitie sistemul de plata in rate, dar vei primi si consultanta gratuita pentru alegerea modelului ideal de bicicleta.

Pentru cei care pot ajunge in Bucuresti, BikeXcs ofera posibilitatea ridicarii bicicletelor din showroom. In plus, este de mentionat faptul ca ei pun la dispozitie cel mai ieftin si dotat service din capitala, totul pentru ca tu sa te bucuri pe deplin de noua achizitie!

Si pentru pretentiosi, modelele de bicicleta scott sunt prezente in cadrul magazinului BikeXcs. Iar daca preferi alte marci, shop-ul pune la dispozitia clientilor o gama variata de branduri, iar personalul profesionist si amabil te va ghida spre o alegere exceptionala.

Alegerile de zi cu zi conduc la mentinerea sau la degradarea starii de sanatate, iar a opta pentru folosirea bicicletei in locul altor mijloace de transport, te va ajuta sa iti mentii un nivel optim al sanatatii, pe termen lung!