Atunci cand ceri opinii legate de a te programa sau nu la sedinte de epilare definitiva, auzi foarte multe lucruri care pot chiar sa te sperie.

Din fericire, comunicand cu specialistul din salonul de beauty si nu cu orice persoana fara experienta, ales vei afla realitatea si daca exista vreun motiv real de ingrijorare.

In continuare, iti vom prezenta cele mai comune mituri care circula si care pot sa iti provoace indoieli atunci cand esti gata sa intri in salon pentru epilare definitiva Bucuresti.

Desi aceasta procedura de infrumusetare este una eficienta si cu numeroase beneficii, inca exista contestatari care promoveaza idei gresite legate de aceasta.
 

Epilarea definitiva poate sa cauzeze cicatrici.

 
Epilare definitiva cu laser implica utilizarea laserului, iar in toate documentele acestui tip de aparatura exista mentiuni legate de cicatrici.

Insa, daca respecti sfaturile specialistilor legate de pregatirea pielii pentru procedura, dar si legate de ingrijirea acesteia dupa sedintele de epilare, nu vor fi probleme.
 
De asemenea, experienta specialistului care realizeaza epilarea definitiva, abilitatile si cunostintele lui sunt definitorii pentru a obtine un rezultat cat mai bun. Oricum ar fi, riscurile vor fi intotdeauna explicate pe larg, astfel incat sa poti lua o decizie in cunostinta de cauza.
 

Nu conteaza ce tip de laser se utilizeaza pentru epilare definitiva.

 
De foarte multe ori vei auzi ca epilarea definitiva are aceleasi rezultate si functioneaza la fel, indiferent de tipul de laser. Acest lucru este doar un mit, deoarece tehnologiile difera si ofera o experienta diferita, dar si un grad de confort distinct.

Cu cat tehnologia este mai buna si mai moderna, cu atat calitatea serviciilor poate fi mai satisfacatoare. Tipul de laser va influenta inclusiv numarul de sedinte pe care va trebui sa il faci pentru a scapa de cat mai mult par in exces.
 

Epilarea definitiva duce la cresterea firelor de par in piele.

 
Fals! Un mit si doar atat, aceasta afirmatie este mai degraba valabila pentru metodele de epilare traditionale, precum epilarea cu ceara sau cu aparate de ras. Epilarea definitiva este poate printre putinele metode care nu duce la cresterea firului de par sub piele, ci ii distruge acestuia radacina pentru ca, in final, acesta sa nu mai creasca.
 

Epilarea definitiva functioneaza la fel pentru orice tip de par.

 
Daca ar fi asa, parul pe corp nu ar mai exista. Totusi, atunci cand discuti cu specialistul legat de numarul de sedinte pe care trebuie sa le efectuezi, pregatire sau alte detalii, cel mai important este sa se ia in calcul tipul de fir de par.

Un exemplu clar este dat de rezultatele diferite dintre persoanele cu par blond sau cele cu par inchis la culoare, cele din urma avand nevoie de mai mult timp pentru a scapa de firele in exces.
 
Clinica Artist Touch din Bucuresti ofera solutii personalizate pentru persoanele care doresc sa apeleze la servicii de epilare definitiva. De asemenea, specialistii din cadrul locatiei vor raspunde nelamuririlor cauzate de mituri care circula in mod obisnuit.