Un coltar pentru living este cea mai buna alegere pentru a optimiza spatiul mai ales atunci cand vrei sa folosesti tot spatiul din interior.

Cu un coltar modern vei schimba complet functionalitatea camerei si o vei face mai primitoare si mai aleganta, marind in acelasi timp si spatiul util.

Ti s-a intamplat vreodata ca, desi stii foarte clar cum vrei sa iti decorezi casa, un colt sa fie mai greu de amenajat? Nu ai idee cum sa il decorezi si stai mult timp pe ganduri… pentru acest lucru, astazi vom ajuta cu unele sfaturi cheie.

Vei vedea coltul despre care vorbim si mai multe idei diferite cu care sa obtineti rezultate diferite care vor influenta mai tarziu restul decorului camerei.

Un colt al camerei poate fi umplut cu un coltar. Desigur, va trebui sa gadesti din nou mobila, pentru ca de foarte multe ori coltarul se va intinde si pe unul dintre pereti sau chiar pe amandoi.

Odata amplasat coltarul, alege si huse pentru coltar, pe care sa stai confortabil si care sa dea stil acestei camere.

Ulterior, dupa ce ai pus coltarul, poti utiliza urmatoarele idei pentru a-ti face coltul camerei mai atractiv si chiar pentru a-l transforma intr-un punct de interes.

Incepem cu cele mai comune optiuni:

O rama cu geam. Este cea mai simpla solutie pentru un perete gol. In acel spatiu nu am adauga o galerie de tablouri, ci o singur geam cu poze sau un tablou de dimensiuni mai mari.

Alegand unul cu imprimeu tropical te poti alatura trendului care continua sa loveasca puternic in aceasta vara. O harta este, de asemenea, o alegere buna pentru un salon.

Una sau mai multe plante cu frunze mari in ghivece in tonuri neutre sau daca vrei sa dai caldura camerei poti folosi chiar ghivece infasurate in fibre naturale.

Sau adaugati cele mai recente tendinte din acest sezon:

Decorarea peretilor in fibre naturale. Nu numai ca sunt o tendinta, dar adauga si caldura si o atingere naturala care inmoaie raceala unei camere decorate in tonuri cat mai neutre.

Tesatura de perete in macramé. In acelasi sens, tapiteriile realizate cu materiale naturale sunt in acest an de relevanta deplina si adauga camerei tale un aspect placut.

Alege coltare care sa fie multifunctionale

In momentul in care trebuie sa alegi coltarul potrivit este foarte important sa te asiguri ca acesta este multifunctional.

Poti opta astfel pentru canapele extensibile pe colt, care iti vor oferi mai mult spatiu pentru relaxare, dar si un loc pentru momentele in care ai invitati si trebuie sa asiguri spatii de somn. Astfel, cu un coltar rezolvi mai multe probleme simultan.

Alege un coltar de dimensiunea potrivita astfel incat camera sa nu para sufocata sau prea plina.

De asemenea, recomandarea noastra este sa cumperi un coltar care sa te avantajeze in ceea ce priveste greutatea. Nu alege coltare foarte grele daca stii ca nu are cine sa te ajute sa faci curat sub ele sau sa le muti.

2 thoughts on “Cum poti amenaja livingul utilizand un coltar?

  1. Este impresionant cum s-au mobilizat medicii si personalul medical in aceasta perioada dificila. Le multumim pentru eforturile lor si pentru sacrificiul pe care il fac in fiecare zi. Speram ca situatia se va imbunatati cat mai curand si ca vom reveni la o viata normala, fara restrictii si teama de infectare.

  2. Articolul este foarte interesant si relevant pentru situatia actuala din tara noastra. Este important sa fim la curent cu ultimele informatii despre evolutia pandemiei si masurile luate de autoritati pentru a ne proteja. Trebuie sa fim responsabili si sa respectam regulile impuse pentru a ne proteja pe noi insine si pe cei din jur.

Comments are closed.