Exista multiple metode prin care iti poti ameliora sanatatea, inclusiv o dieta sanatoasa si activitatea fizica regulata. Dar mai exista o solutie extrem de simpla; consumul apei calde cu sare. Doar o cana de apa calda cu sare de dimineata iti poate conferi o gramada de rezultate benefice pentru sanatate. Stiinta sustine consumul zilnic de apa cu sare, in special pentru detoxifiere, relaxare si repararea celulelor din corp.De ce consumul de apa calda cu sare timp de o saptamana este un dar de la natura
Combinarea sarii cu o cana de apa si consumul amestecului in fiecare dimineata timp de o saptamana poate conduce la urmatoarele beneficii:
– Reglarea nivelului de zahar din sange
– Accelerarea metabolismului
– Intarirea oaselor
– Intarirea sistemului imunitar
– Combaterea varicelor

Consumul de apa cu sare este un remediu pus in practica de ani buni. Se cunoaste faptul ca apa cu sare poate epura si, uneori, curata complet intregul sistem. Asta deoarece ajuta la curatarea colonului si a sistemului digestiv. Prin consumul regulat se pate facilita motilitatea intestinala.

Cum functioneaza apa calda cu sare
Sarea a dobandit o reputatie negativa pentru ca supraconsumul poate conduce la probleme serioase de sanatate, inclusiv hipertensiune. Dar corpul are nevoie de ea pentru a-si indeplini mai multe procese biochimice, precum:
– Contractia muschilor
– Stimularea nervoasa
– Reglarea echilibrului de apa
– Reglarea nivelului de pH
– Stabilitatea peretilor celulari
– Functiile glandelor suprarenala si tiroida
– Absorbtia nutrientilor

Consumul de apa calda cu sare poate activa mecanismul natural de detoxifiere al corpului si poate elimina deseurile. Totodata, incurajeaza sistemul digestiv sa reintre in parametrii normali, deci puteti scapa de senzatia de balonare si de starea de moleseala.

De ce trebuie sa bei apa calda cu sare in fiecare saptamana
Unele persoane considera ca detoxifierea nu functioneaza in cazul lor. Chiar daca unii experti contesta faptul ca ar trebui sa ne detoxifiem corpurile, majoritatea dintre noi au diete mai putin perfecte. Mancarurile nesanatoase pot cauza acumularea toxinelor, a deseurilor si a metalelor grele.

Acestea se pot aduna in colon, in special pentru ca nu le eliminam frecvent si suficient. Fara o eliminare adecvata, putem suferi de probleme digestive, de inflamatii si putem resimti un nivel scazut de energie. S-ar putea dezvolta chiar si unele boli.

Cum puteti face o curatare completa
Trebuie doar sa beti o cana cu apa calduta si sare de mare. Consumati zilnic, in fiecare dimineata timp de o saptamana inainte de a va manca micul dejun sau nu mai mancati nimic pentru cel putin doua ore. Tineti minte ca ar trebui sa utilizati sare de mare adevarata, nu sarea de masa care poate contine iod.

Adevarata sare de mare este bogata in sodiu, iar diferenta fata de sarea obisnuita este ca are si alte minerale prin care se echilibreaza continutul de sodiu. Acesti nutrienti includ calciul, potasiul, magneziul si urmele a 60 de alte minerale.

3 thoughts on “Ce se va intampla daca vei consuma timp de 7 zile apa calda cu sare?

  1. Este incurajator sa vedem ca exista initiativa de a dezvolta programe de educatie si constientizare cu privire la impactul schimbarilor climatice. Educatia este cheia pentru schimbarea comportamentelor si adoptarea unui stil de viata responsabil fata de mediu.

  2. Expertii intervievati ofera informatii valoroase despre masurile care ar trebui luate pentru a proteja biodiversitatea si resursele naturale. Este necesar sa ne implicam activ in conservarea mediului pentru a asigura un viitor sustenabil pentru generatiile viitoare.

  3. Articolul prezinta o perspectiva interesanta asupra impactului schimbarilor climatice asupra mediului inconjurator. Este important sa constientizam efectele pe care le avem asupra planetei si sa luam masuri pentru a reduce poluarea si deteriorarea ecosistemelor.

Comments are closed.