Ce bijuterii din aur sa asortezi cu mica rochita neagra

Probabil orice femeie are in garderoba sa o mica rochita neagra. Little black dress cu toata eleganta ei, este extrem de versatila: permite fiecarei femei sa-si simta propria natura, frumusete si sexualitate.

Ce bijuterii se potrivesc rochitei negre

Uita-te bine la cutia ta de bijuterii din aur – vei fi surprinsa, dar marea majoritate a accesoriilor pe care le ai se vor potrivi de minune cu aceasta mica rochita neagra.

Este clar ca unele dintre acele bijuterii aur  vor putea „lumina” la un eveniment social, altele – la o intalnire romantica, iar celelalte – la un meeting la birou, dar adevarul ramane: o rochie neagra este atat de versatila astazi incat serveste cu usurinta drept baza pentru organizarea unei varietati de „experimente de bijuterii”.

Deci, cei mai buni cercei pentru o rochie neagra sunt cerceii tai preferati, cele mai bune bratari sunt cele in care te simti confortabil, iar cel mai bun inel  – e cel pe care ii porti acum!

Calitatea conteaza!

Cu recunostinta si bucurie, micuta rochie neagra accepta orice bijuterii marca Ioana Preda. Aici conteaza cel mai mult calitatea bijuteriilor.

In cazul rochiei noastre, bijuteriile sunt doar capabile sa reduca usor efectul de solemnitate si chiar de rigiditate, ceea ce este posibil atunci cand folosesti accesorii pretioase. Informal, cochet, auto-depreciat si foarte la moda – asa vei arata daca vei alege bijuteriile potrivite pentru o rochie neagra.

Astazi, cand bijuteriile deschid noi orizonturi la moda, proverbiala rochie neagra este inca cea mai buna „atmosfera” pentru zborul acestor pasari stilate „nepretioase”. Poti alege bijuterii din aur de orice forma si marime – toate vor parea „mai putin complicate” pe fundalul unei little black dress.

Singura observatie aici este ca, bijuteriile  din aur si rochita neagra sunt prieteni intr-un cadru formal. Pentru munca, o astfel de combinatie poate fi prea stralucitoare, pentru o seara de gala – prea simpla. Dar in toate celelalte cazuri, astfel de combinatii functioneaza cat mai bine posibil.

Aur sau argint? 

Argintul si aurul arata scump si luxos pe un fundal negru, dar in acelasi timp subliniaza gratia. Culoarea neagra actioneaza universal: „ridica” argintul, permitandu-i sa devina si mai misterios si mai delicat; „calmeaza” aurul, dandu-i o delicatete si o senzatie de sic abia retinut.

Mai mult decat atat, nici numarul de decoratiuni, nici masivitatea lor, sau pretentia, sau invers, simplitatea designului nu este aproape lipsita de importanta. O rochie neagra accepta la fel de recunoscator atat un colier de aur, cat si un lant laconic de argint.

Dupa cum am spus, unica conditie e ca bijuteriile sa fie de inalta calitate. Nu ezita sa alegi bijuterii marca Ioana Preda, bijuterii care denoda rafinament, calitate si senzualitate maxima, pentru ca tu sa te simti o adevarata diva!

Related Articles

Ultimele articole