Cu o experiență solidă de peste 20 de ani în domeniul importului și furnizării de vopsele auto, chituri, lacuri, cabine de vopsit, spații de pregătire și alte produse esențiale pentru industria vopsitoriei auto, Autochemicals este un furnizor de încredere si un partener cunoscut si apreciat la nivel national.

Compania se remarcă prin expertiza sa în furnizarea soluțiilor de vopsitorie auto de înaltă calitate, având în portofoliu mărci de prestigiu precum Valspar, Saima, Axalta, German Refinishing si altele, recunoscute pentru performanța și durabilitatea lor.

Vopsea Auto: Valspar, calitate superioară și fiabilitate

Valspar Corporation, cu o istorie începând din 1806, este unul dintre liderii mondiali în producția de vopsele, oferind soluții inovatoare pentru diverse aplicații industriale. În România, Valspar este cunoscut pentru gama sa variată de vopsele auto, care includ:

Seria DeBeer Refinish și Octoral

DeBeer Refinish și Octoral sunt mărci de renume în industria auto, apreciate pentru culorile lor vibrante și rezistența în timp. Aceste vopsele sunt proiectate să ofere un finisaj impecabil și o protecție durabilă împotriva factorilor externi.

Seria Valspar Industrial Line și Valspar Industrial Mix VIM

Pentru aplicații industriale complexe, Valspar Industrial Line și Valspar Industrial Mix VIM sunt soluțiile ideale. Aceste vopsele sunt formulate pentru a rezista la condiții severe și pentru a asigura o acoperire uniformă și rezistentă.

Vopsele Auto pe Bază de Solvent și pe Bază de Apă

Sub brandul VIL (Vopsele Auto pe Bază de Solvent) și Seria 900 (Vopsele Auto pe Bază de Apă), Valspar oferă opțiuni flexibile pentru diverse nevoi de vopsire. Vopselele pe bază de apă sunt preferate pentru impactul lor redus asupra mediului și pentru uscare rapidă și eficientă.

Cabine de Vopsit: Tehnologie Avansată

Compania Autochemicals se distinge și prin instalarea a peste 300 de cabine de vopsit auto de înaltă calitate în România. Printre cele mai notabile soluții se numără cabinele de vopsit cu panouri endotermice, o inovație tehnologică ce promite o uscare rapidă și eficientă a vopselelor. Aceste cuptoare utilizează principii avansate de endotermie pentru a reduce consumul de energie și pentru a asigura un finisaj perfect.

Avantajele Cuptoarelor cu Panouri Endotermice

Eficiență Energetică:

Reducerea semnificativă a consumului de combustibil comparativ cu arzătoarele tradiționale.

Calitate Superioară a Finisajului:

Finisaj uniform și durabil pentru vopselele auto.

Versatilitate:

Pot fi utilizate pentru toate tipurile de vopsele, inclusiv cele pe bază de apă și solvenți.

Concluzie

Autochemicals se distinge ca un lider în industria vopselurilor auto din România. Compania nu doar că furnizează produse de înaltă calitate, ci și dezvoltă soluții tehnologice moderne care susțin performanța și eficiența atelierelor de vopsit auto. Prin investiția în vopselele Valspar și în cuptoarele cu panouri endotermice, Autochemicals nu numai că optimizează procesele operaționale, dar și promovează inovația și excelenta în industria auto românească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *