Adaugarea unei jucarii sexuale in viata voastra o alegere personala. Totusi, daca nu l-ati incercat niciodata, jucariile sexuale iti vor stimula viata sexuala, iti vor oferi o noua gama de senzatii si vor creste complicitatea, intimitatea si distractia cu partenerul tau.

Motivul principal pentru a folosi jucarii sexuale femei ar trebui sa fie intotdeauna faptul ca iti doresti asta.

Este grozav sa citesti despre minunile pe care le fac jucariile sexuale vietii tale sexuale, dar ar trebui sa le incerci doar daca esti suficient de pregatit si curios.

Pe de alta parte, nu ar trebui sa te opresti sa folosesti jucarii sexuale din cauza stigmatelor, presiunilor sociale sau morale.

Viata ta sexuala ar trebui sa fie comandata doar de dorinta ta. In sex nimic nu este in neregula, atata timp cat este sigur si consens, desigur.

Unii oameni s-ar putea simti nesiguri cand partenerul lor foloseste jucarii sexuale. Simt ca nu sunt „suficient de buni in pat”, ca partenerul lor prefera sau are nevoie de o jucarie pentru a atinge orgasmul.

Desi exista unele cazuri in care acest lucru se poate intampla (care necesita o abordare specifica a problemei), de obicei, jucariile sexuale sunt doar o completare a intalnirii sexuale, nu sunt un inlocuitor al unui partener sexual.

Exista o gama larga de jucarii sexuale barbati, iar utilizarea este diversa. Dar un lucru stimuleaza toate aceste aspecte dorinta sexuala si simturile tale si iti condimenteaza relatia.

Motive pentru a folosi jucariile sexuale

Schimbarea rutinei

Noutatea sexuala este o modalitate de a readuce scanteia relatiei tale, de a reaprinde flacara care odata ardea puternic.

Jucariile sexuale sunt o modalitate excelenta de a rupe rutina in relatia si viata sexuala.

Exista o gama larga de jucarii sexuale, fie vibratoare, statice, controlate de la distanta: pentru joc anal, pentru joc de impact sau pentru a schimba temperatura ori pentru pentru a stimula clitorisul… Sunt atat de multe si atat de diferite.

Puteti incerca o jucarie sexuala cu telecomanda. Tu si partenerul tau veti petrece cu siguranta un timp de neuitat, distractiv.

Cel care il foloseste nu va sti niciodata cand va primi o vibratie surprinzatoare!

Poti, de exemplu, sa folosesti lenjerie intima comestibila si sa te oferi partenerului tau. Deschide-ti mintea si incearca noi provocari si moduri diferite de a primi placerea!

Cunoasterea de sine

Jucariile sexuale te vor ajuta sa navighezi prin corpul tau, sa explorezi placerea de sine si sa-ti identifici zonele erogene intr-un mod in care degetele nu o fac.

Clitorisul, de exemplu, este o zona care reactioneaza mai mult la vibratii, asa ca folosirea unui vibrator glont iti va oferi o senzatie diferita si mai placuta decat cea pe care o ai folosind degetele.

Daca iti place sa fii stimulat in mai multe locuri deodata (poate pentru a avea un orgasm mixt) si te masturbezi, cu siguranta vei avea nevoie de ajutor din partea jucariilor sexuale, cum ar fi cleme pentru mamelon, in timp ce iti stimulezi organele genitale, un plug anal sau un vibrator.

La sex shop shop4sex.ro gasesti mereu ce ai nevoie!