Frumusetea unei femei nu se reflecta doar prin hainele pe care le poarta, prin atitudinea pe care o adopta sau prin felul in care isi piaptana parul. Frumusetea femeii o poti vedea in ochii ei, acestia fiind poarta catre inima sa, locul unde isi adaposteste toata iubirea.Adevarata frumusete a unei femei se reflecta prin sufletul ei. Prin grija pe care o ofera cu atat de mult drag, pasiunea pe care o arata, iar ea va fi din ce in ce mai frumoasa odata cu trecerea anilor. – Audrey Hepburn

Exista o multime de femei minunate in lume – si multe dintre ele raman singure sau duc lipsa de prieteni.

De ce?

Ei bine, nu putem vorbi in numele fiecarei femei; dar se poate sa fi obosit. A obosit sa mearga la intalniri si sa se imprieteneasca mereu cu persoane mediocre. Probabil ca s-a saturat sa mai fie folosita, mintita si nerespectata.

Vezi tu, femeile cu aceasta calitate au in general inimi bune si sunt genul de persoane care au incredere in cei din jur – doua caracteristici care, din pacate, sunt exploatate mult prea des.

Femeia de neuitat este aceea dupa care fostii parteneri si prieteni plang dupa ce s-au despartit sau dupa ce au pierdut-o.

Calitatile extraordinare nu sunt apreciate de oamenii normali – un adevar trist si evident de-a lungul vietii. Persoanele fericite sunt dispretuite de cele nefericite. Cei tacuti sunt batjocoriti de cei care tipa. Cei care se autodepasesc sunt dispretuiti de lenesi – si tot asa.

Femeile exceptionale nu sunt tratate in alt mod.

Deci, in onoarea tuturor femeilor frumoase si exceptionale din lume, iata cele 11 caracteristici pe care le respectam:

1. Bunatatea ta

Bunatatea ta este evidenta oriunde ai merge. Indiferent de cate ori argumentele tale, generozitatea ta si prietenia ta au fost ignorate, tu continui sa incerci.

Esti iubita mai mult decat s-ar putea exprima in cuvinte de cei carora le-ai schimbat vietile.

2. Independenta ta

Daca ai gasit persoana potrivita, exista sansa ca aceasta sa se fi indragostit de firea ta independenta. Adoram faptul ca nu te valorifici in functie de partener, ci in functie de calitatile tale extraordinare si unice care iti alimenteaza sufletul.

3. Altruismul tau

O femeie de neuitat intotdeauna va oferi mai mult decat va primi. Gandeste-te la una sau doua dintre cele mai importante femei din viata ta; femeia pe care o iubesti mai mult decat pe oricine sau altceva. Acum, intreaba-te: a pus nevoile altora inaintea celor proprii?

Pune-ti aceasta intrebare pentru fiecare femeie care a facut din lumea asta un loc mai bun.

4. Eleganta ta

Femeile de neuitat intotdeauna par sa aiba un comportament elegant. Ai vazut vreodata un documentar despre Jacqueline Kennedy sau despre Printesa Diana? Erau intruchiparea elegantei si clasei. Bineinteles, erau si victimizate pentru dispretul pe care il aratau fata de orice era considerat tabloid.

Admiram modul in care personifici modestia si gentiletea.

5. Pasiunea ta

Iti iubim entuziasmul si exaltarea fata de toate lucrurile pe care le consideri importante. Admiram faptul ca pasiunea ta este aproape mereu scopul tau.

Un alt lucru pe care il iubim este pasiunea ta atat pentru lucrurile semnificative, cat si pentru cele neimportante – o caracteristica mai rara in zilele noastre.

6. Sustinerea ta

Fie ca este vorba de un amic, de un membru al familiei, de partenerul de relatie, sustinerea ta nu este deloc falsa si pare ca niciodata nu va inceta. Cu toate ca ai putea sa nu fii mereu de acord cu noi, intotdeauna ne vei sustine cu toata inima din culise.

7. Intuitia ta

Stii ce suntem capabili sa devenim, chiar daca nu vom ajunge asa. Chiar daca nu iti vom aprecia mereu intuitia, realizam ca intelepciunea ta merita din partea noastra putin mai multa contemplare.

8. Energia ta

Iti adoram energia si dorinta de a infrunta direct viata. Poate ca nu iti vei impartasi cu voce tare sentimentele, dar noi simtim si apreciem cu sinceritate atitudinea ta pozitiva si energia minunata. Adoram felul in care tu ajungi exact la timp cand ne simtim descurajati, pregatita pentru a ne ridica spiritele!

9. Sinceritatea ta

Ai putea fi draguta, dar nu iti este teama sa strecori si putina aciditate daca este nevoie. Uneori, aceasta aciditate apare dupa ce o persoana are un comportament prostesc sau iti interpreteaza bunatatea precum o slabiciune.

In majoritatea cazurilor, cuvintele tale sincere sunt oferite cu masuri egale de bunatate si seriozitate.

10. Persistenta ta

Precum am mai discutat, nu este usor sa fii o femeie extraordinara in ziua de azi. Este destul de remarcabil ca ai reusit sa depasesti fiecare obstacol pana acum. Foarte multi oameni buni au fost luati de curentul societatii moderne – un aspect care ne arata cat de greu de uitat esti cu adevarat!

11. Iubirea ta

In final: iti multumesc pentru iubirea ta. Iti multumesc pentru toate momentele in care ai sunat si ai raspuns la telefon; in care ne-ai ascultat cu urechile si cu inima; ne-ai spus ceea ce avea nevoie sa auzim si ne-ai permis sa facem parte din viata ta frumoasa.

Iti multumesc pentru iubirea ta. Din nou.

1 thought on “11 caracteristici ale unei femei de neuitat

  1. Ehe… de neuitat… una e iubirea adevarata, restul asa sa fie. Doar pentru una-ti tresara inima sa simit ca esti intr-un infarct continuu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *