Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/r88428eman/public_html/ziare360.ro/wp-content/themes/chromenews/functions.php on line 451

Cand vine vorba de partea inferioara a abdomenului, cu totii ne-am putea simti oarecum jenati sa vedem acea umflatura care pare ca scoate in evidenta tot mijlocul.Chiar daca nu exista antrenamente specifice pentru aceasta zona, unele exercitii iti pot tonifia muschii abdominali si, in acelasi timp, te vor ajuta sa scapi de excesul de grasime.

Urmatoarele exercitii au fost concepute pentru a activa multiplii muschi din zona mediana, asigurandu-ti un abdomen mai suplu si mai puternic.

Trebuie doar sa te odihnesti pentru 30 pana la 60 de secunde intre seturi pentru a-ti trage rasuflarea.

Presa statica la 90 de grade

Acest exercitiu este un bun inceput in antrenamentul pentru tonifierea abdomenului. Incepe prin a te culca pe spate, cu soldurile si genunchii la 90 de grade si cu labele picioarelor flexate. Intinde-ti mainile si impinge-ti coapsele cu palmele.

Va trebui sa inspiri adanc in timp ce iti fixezi bine spatele pe podea si iti incordezi muschii abdominali. Impinge-ti coapsele inspre maini, iar mainile ar trebui sa asigure o forta egala. Mentine aceasta pozitie pentru o perioada si elibereaza. Este nevoie sa faci 10 repetitii pentru a completa un set. Incearca sa termini 3 seturi.

Ridicari duble de picioare

Iata un alt exercitiu ce te va ajuta sa arzi grasimea din zona inferioara a abdomenului. In primul rand, aseaza-te cu spatele pe saltea, cu mainile pe langa corp si picioarele intinse.

Incordeaza-ti mijlocul in timp ce ridici picioarele pana in punctul in care tintesc spre tavan. Readu-le incet la pozitia initiala pentru a completa un exercitiu. Va fi nevoie de 10 repetitii pentru a face un set. Ar fi bine sa termini 2 seturi.

Barca in U

Pentru acest exercitiu, ar trebui sa te asezi si sa ai genunchii indoiti. Inclina-te in spate pentru a-ti sprijini corpul pe coate; palmele ar trebui sa le pui pe podea pentru echilibru. Asigura-te ca spatele nu atinge podeaua.

Incordeaza-ti muschii abdominali pentru a-ti ridica picioarele la 90 de grade fata de corp, iar varfurile degetelor ar trebui indreptate. Incet, du-ti picioarele catre stanga si lasa-le catre podea, pastrandu-le in continuare la 90 de grade.

Adu-le inapoi sus si inclina-le spre dreapta, ca si cum ai incerca sa faci un U imaginar. Cand ai ajuns inapoi sus, poti considera ca ai terminat un exercitiu. Incearca sa faci 20.

Podul de tensiune

Un alt exercitiu bun pentru partea inferioara a abdomenului este podul de tensiune. Din nou, ar trebui sa te culci pe spate si sa ai labele picioarelor pe podea, cu genunchii indoiti. Lasa-ti mainile pe langa corp si palmele lipite pe saltea.

Incordeaza-ti muschii abdominali in timp ce iti ridici soldurile de pe podea, asa incat sa formezi o linie dreapta cu intreg corpul. Mentine aceasta pozitie pentru o vreme si elibereaza. Va fi nevoie sa repeti de 10 ori pentru a completa un set. Incearca sa faci 2 seturi.

Aceste exercitii nu tintesc neaparat partea inferioara a abdomenului, ci, mai degraba, toti muschii din zona mijlocului. Le poti face individual sau dupa un program de cardio, oricum preferi. Trebuie doar sa te motivezi sa le faci si sa te odihnesti intre seturi.

4 thoughts on “Exercitiile simple care te ajuta sa scapi de grasimea din partea inferioara a abdomenului

  1. In final, cred ca cetatenii trebuie sa isi exercite dreptul de vot si sa participe activ la procesul democratic. Votul nostru conteaza si poate face diferenta in alegerea reprezentantilor nostri politici. Trebuie sa fim informati, sa analizam propunerile candidatilor si sa votam pentru persoane competente si demne de incredere.

  2. Sunt de acord cu autorul articolului ca este nevoie de o reforma politica in Romania. Este evident ca sistemul actual nu functioneaza eficient si ca exista coruptie la diferite niveluri ale administratiei publice. Trebuie sa ne unim eforturile pentru a construi o societate mai justa si transparenta, in care politicenii sa fie responsabili fata de cetateni.

  3. Un aspect interesant discutat in acest articol este legat de impactul tehnologiei asupra societatii si a politicii. Este adevarat ca internetul si retelele sociale au schimbat modul in care comunicam si ne informam, dar trebuie sa fim constienti de riscurile asociate cu aceasta evolutie. Manipularea informatiei si dezinformarea sunt probleme serioase cu care ne confruntam in era digitala.

  4. Articolul prezinta o perspectiva interesanta asupra situatiei politice actuale din Romania. Este important sa fim informati si sa ne implicam in viata politica pentru a putea lua decizii corecte. Totusi, trebuie sa fim atenti si la sursa informatiilor pe care le citim, pentru ca uneori pot fi influentate de interese personale sau de partid.

Comments are closed.