Ce-i face pe introvertiti asa de atragatori

Personal, tind sa ma plasez undeva in interiorul spectrului interiorizarii – exteriorizarii. Cu toate acestea, intotdeauna am fost totalmente si fara scapare atrasa de introvertiti.Plecand de la casatoriile din curtea scolii si pana la intalnirile la un film din adolescenta, intotdeauna m-am simtit atrasa de baietii tacuti, sentimentali. Desi nu toti barbatii cu care am iesit la intalniri se incadrau in acest tipar, preferinta generala nu s-a disipat odata cu trecerea timpului.

De fapt, am ajuns sa ma casatoresc cu unul dintre cei mai introvertiti barbati din cei pe care ii cunosc.

Cu ajutorul experientei personale si cercetarilor stiintifice, am compus aceasta lista de motive pentru care introvertitii sunt atat de irezistibili:

Pentru ei este natural sa asculte

Toata lumea are nevoie ca gandurile, sentimentele si opiniile sa le fie auzite si validate. Din acest motiv, este universal valabil faptul ca bunii ascultatori sunt persoane atractive. Majoritatea persoanelor, inclusiv eu, au tendinta de a vorbi mai mult.

Multi dintre noi trebuie sa lucreze asupra unor aspecte, precum abilitatea de ascultare, si sa se straduiasca sa nu mai vorbeasca atat de mult despre nimic. Acest lucru nu se intampla in cazul introvertitilor. O astfel de persoana nu se va angaja la palavrageli cu voi dar vor internaliza orice informatie.

Daca li se cere, ar putea chiar sa va ofere opinia personala. In mod ironic, impotrivirea lor pentru a fi in centrul discutiei ii ajuta sa isi dezvolte una dintre cele mai rare si pretuite capacitati sociale din cate exista.

Sunt incitanti si misteriosi

Datorita faptului ca nu au o nevoie puternica de interactiune si aprobare sociala, introvertitii prezinta sanse mai mici de a va controla. Totodata, exista sanse scazute ca ei sa imparta unele aspecte personale de care nu sunt pregatiti sa le descoperiti.

Nu este niciun secret faptul ca a te lasa cu greu convins este o metoda sigura de a deveni si mai irezistibil – dar introvertitii nu joaca acest joc. Majoritatea acestora sunt extrem de constienti de sine, nu le este frica sa isi puna in dificultate partenerul si sa ii faca sa lupte pentru iubirea lor.

Pentru un extrovertit nerabdator, toate aceste aspecte ii pot innebuni – dar sunt niste metode perfecte pentru a alimenta dorinta.

Sunt empatici

Citeste continuarea articolului aici: Ce-i face pe introvertiti asa de atragatori

Related Articles

Ultimele articole