Beneficiile rosiilor pentru frumusete: Invata sa le folosesti in scop cosmetic

Rosiile prezinta numeroase proprietati de amplificare a calitatilor estetice. Contin un nivel ridicat de licopen, care este extrem de benefic pentru piele.Rosiile sau produsele cu continut de rosii pot fi foarte bune pentru ten. Toate aplicatiile care presupun utilizarea rosiilor sunt facile, iar beneficiile vor fi imediate. Afla cum poti pune in aplicare sucul de rosii in vederea ameliorarii anumitor aspecte estetice:

1. Solutie cu rosii si aloe vera pentru curatarea tenului

Acizii naturali, antioxidantii, vitaminele si mineralele din rosii prezinta proprietati minunate de curatare; vor elimina resturile de machiaj si celule moarte, neutralizand zonele uleioase de pe ten.

Ingrediente:
Suc de rosii
Aloe Vera

Instructiuni:
1. Combina cantitati egale de suc de aloe vera si de rosii. Poti folosi un suc simplu de rosii, dar, echilibrand cantitatile de sucuri organice de aloe vera si de rosii, vei obtine o solutie ideala pentru curatarea tenului, care va actiona foarte bland asupra pielii.
2. Aplica o cantitate mica pe fata cu ajutorul unei bucati de vata si, apoi, spala-te cu apa calduta. Pielea ta va fi mai luminata si mult mai curata.

Nota:

Citeste continuarea articolului aici: Beneficiile rosiilor pentru frumusete: Invata sa le folosesti in scop cosmetic

Related Articles

Ultimele articole