15 motive pentru care singuratatea nu este atat de rea precum se presupune

Nu cred ca sunt singura persoana din lume care sa sufere de sindromul „iarba nu e mereu mai verde”. Acea notiune iritanta care spune ca Daca aveam ce acea persoana are, atunci eram mai fericit.Acest lucru se aplica in special relatiilor. Avand in vedere ca nu am mai fost intr-o relatie de mai mult de un an, am decis de curand sa raman singura pe o perioada indefinita, fara planuri de a cauta o relatie cu altcineva inafara de propria persoana.

Pentru mine, acest lucru inseamna fara site-uri de intalniri sau aplicatii de acest gen, fara intalniri la prima vedere, organizate de prieteni sau familie, fara iubiri sau cautari amanuntite. Daca va fi sa ma implic intr-o relatie cu o alta persoana, Doamne iarta-ma, va trebui sa vina si ma loveasca drept in cap pentru a-i observa.

De cele mai multe ori, viata de una singura mi-a priit de minune: am un loc de munca extrem de bun, ofer inapoi comunitatii in care sunt inclusa, am o casa incantatoare si o pisica scumpa precum si o gradina de vara gata pregatita. In general, viata mea este o imagine a multumirii de sine. Vreau ceea ce am.

Si apoi ii vad. Pe cei care se tin de mana, pe cei ce schimba priviri tandre, pe cei care impartasesc zambete si pe cei care isi ofera unul altuia saruturi de eschimosi. Ii vad in autobuz, pe pista de biciclete sau la restaurant si apoi parca apar de nicaieri, facandu-ma sa ma gandesc ce e in neregula cu mine? De ce nu pot avea si eu parte de asa ceva?

De obicei nu imi ia foarte mult pana sa imi amintesc „pentru ca ai ales asta” si sa ma intorc la starea mea de multumire; dar cand incep sa ma gandesc din nou la acele lucruri, logica mea este pusa in pericol. Asa ca ma intorc la aceasta lista. Ea prezinta motivele pentru care a fi singur este minunat. Nu de ce este in regula, nu de ce e bine pentru moment, ci de ce a fi singur este cu adevarat extraordinar.

1. Pot sa flirtez cat vreau

Lucrez intr-un magazin de biciclete: coada aproape constanta de baieti tonifiati si frumosi. Am destule oportunitati de a-mi exersa capacitatea de a flirta, fara a simti vreo vina.

2. Iesitul in oras poate avea nenumarare rezultate

Singurul lucru fata de care trebuie sa ma angajez atunci cand ies in oras este sa ma distrez. Si asta fac intotdeauna.

3. Singura persoana care sa ma verifice este mama mea

Si surprinzator, eu si mama mea am avut o relatie mai buna ca niciodata in ultimul an. Mi-a devenit un prieten apropiat si un bun confident; imi place sa fie de partea mea. Fiind singura, am avut oportunitatea de a ma bucura de discutii cu mama mea, un lucru pe care nu l-am anticipat niciodata sau m-am gandit ca o sa-mi placa atat de mult.

4. Este. Patul. Meu.

Citeste continuarea articolului aici: 15 motive pentru care singuratatea nu este atat de rea precum se presupune

Related Articles

Ultimele articole