10 simboluri din vise pe care nu trebuie sa le ignori

Nu ignora aceste vise! Timp de secole am fost fascinati de vise si semnificatia lor. La sfarsitul secolului al XIX-lea psihoterapeutul Carl Jung, cunoscut pentru arhetipuri si inconstientul colectiv, a inceput sa concluzioneze ca analizarea viselor a fost deschiderea unei usi in ceea ce priveste constiinta si lumea spiritelor.Cu toate acestea, exista o stiinta in spatele a ceea ce se intampla in timpul somnului. O echipa de oameni de stiinta de la Laboratorul ATR Computational Neuroscience din Kyoto, Japonia, a explorat scanarea creierului in timp ce identifica imaginile vizuale din vise.

Ei au ajuns la concluzia ca ne uitam la visele noastre in acelasi mod in care privim lumea inconjuratoare.

Pentru a analiza visele trebuie sa studiem, de asemenea, modul in care participam la activitatile noastre de zi cu zi. Sunt visele o reluare pe care stimulii vizuali ii percep atunci cand suntem constienti sau sunt mesaje care ne ghideaza de dincolo? Ce inseamna aceste simboluri? Cum le interpretam si le analizam astfel incat sa percepem mesajele lor?

Aici sunt 10 lucruri pe care nu trebuie sa ignoram despre vise

1. Zborul

Visele de zbor indica necesitatea de a fii mai ambitios. Unde te duci? Cum sa ajungi acolo? Intampinati probleme la navigarea prin viata? Visele in care zburam de obicei ne fac sa ne simtim mai energici atunci cand ne trezim. Exista un sentiment de libertate si de a fi capabil de a realiza orice in felul nostru.

2. Cascadele

Cand visam apa, de obicei, este transmisa starea emotionala a mintii. Apa simbolizeaza curatarea si puritatea. A visa o cascada este un semn mare, aceasta reprezinta noi inceputuri deoarece drumurile vechi au fost spalate si curatate, astfel ca apar in cale noi drumuri.

Daca vedeti cascade in visele dumneavoastra, intrebati-va aceste intebari: Este cascada una mica sau una mare? Cum percepeti obstacolele de care aveti parte? Este cascada intr-o jungla intunecata sau o plaja frumoasa?

3. Dintii

Visele cu dinti sunt foarte frecvente. Nu toate visele ce includ dinti simbolizeaza imbatranire. Tragand de dinti simbolizeaza ceva care trebuie sa iasa/sa dispara, in timp ce dintii putrezi simbolizeaza frica si anxietatea.

Visele despre dintii care cad sunt cele mai frecvente vise din acesta categorie. Ele sunt de obicei derivate la situatii noi, care cauzeaza stres: un nou loc de munca, teama de pierdere, lipsa de putere intr-o relatie sau minciuni care sunt tinute ascunse.

4. Moartea

Visul ce include moarte este mai des intalnit decat recunosc majoritatea oamenilor. Asa morbid cum pare, a visa moarte de obicei inseamna incheierea a ceva. Moartea esste incetarea ego-ului.

Exista moartea de anxietate si furie, moartea unei situatii, exista moartea unei idei care sa permita nasterea unei alte idei sau situatii. A visa moarte sau ca muriti poate fi un aspect psihologic care necesita schimbari uriase in ceea ce priveste emotiile umane.

5. Gravida

A visa ca esti gravida simboizeaza o crestere si o dezvoltare majora in ceea ce te priveste. Acesta poate fi orientata spre proiectele si dorintele viitoare.

Citeste continuarea articolului aici: 10 simboluri din vise pe care nu trebuie sa le ignori

Articolul precedentIngrijirea pielii sensibile cu migdale
Articolul următorDe ce ne sarutam?

Related Articles

Ultimele articole