vila cerbul ziare, reviste, radio, televiziuni
televiziuniradio
Ziare Ziare si Stiri Radio Televiziuni Reviste Stiri Evenimente Bancuri Contactati-ne


Stiri din: Crai NouReparaţii de 1 milion de lei
> Au fost decolmatate inclusiv 37 de poduri şi podeţe, desfundaţi 12 km de şanţuri şi înlocuite 437 de mijloace de semnalizare
Drumurile naţionale din judeţul Suceava au fost pregătite pentru sărbătorile pascale, lucrările de reparare a acestora demarând încă din luna martie, a informat, într-o conferinţă de presă, prefectul Florin Sinescu. „Au fost câteva obiective pe care le-am realizat împreună cu structurile de la nivelul judeţului Suceava, şi aici mă refer în primul rând la drumurile naţionale. Este vorba, în special, despre reparaţii, tocmai în ideea de a ne pregăti pentru sărbătorile de Paşte”, a reliefat şeful serviciilor desconcentrate ale ministerelor în teritoriu, precum şi ale celorlalte ale administraţiei publice centrale de specialitate.


Primarul Lungu critică modul de organizare a concursului „Floare de Bucovina”
> „Trebuia făcut un regulament în aşa fel încât distincţiile să fie acordate pe municipii, oraşe şi comune”, a precizat edilul-şef sucevean, precizând că şi problematica specifică localităţilor este diferită

Alcool şi ţigări de contrabandă confiscate la Gura Humorului
Peste 80 l de alcool şi aproape 6700 de ţigarete de provenienţă extracomunitară au fost confiscate joi, după cinci percheziţii domiciliare efectuate pe raza localităţii Gura Humorului.

Apă caldă non-stop
> Căldura va fi furnizată doar pe timpul nopţii, Ovidiu Dumitrescu atrăgând atenţia că ritmul încasărilor „nu a crescut foarte mult”, lucru îngrijorător pentru viitorul serviciului de termoficare

Mobilizare pentru liniştea sărbătorilor pascale
> „Sunt acoperite toate activităţile legate de zona religioasă, fiind prezente efective care vor asigura tot ceea ce înseamnă măsurile de ordine şi linişte publică”, a declarat prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu

„Să nu uităm că trebuie să fim mai buni…”
Tinerii Organizaţiei Municipale (TSD) Suceava, împreună cu alţi tineri, au desfăşurat în zilele de 15 şi 16 aprilie o acţiune de donare de sânge intitulat㠄Donează sânge…, donează un strop de viaţă!”.

Senatorul Bereanu face un proiect de lege pentru sprijinirea firmelor mici din domeniul ...
Senatorul PSD de Suceava Neculai Bereanu a anunţat că lucrează la un proiect de iniţiativă legislativă prin care micile afaceri din domeniul exploatării şi prelucrării lemnului să fie protejate.

PMP va face pragul la europarlamentare doar cu sprijinul PDL
Senatorul PSD de Suceava Neculai Bereanu a apreciat că PMP va reuşi să facă pragul la alegerile europarlamentare, de 5% din voturi, doar cu sprijinul PDL care, în aceste condiţii, va avea un scor electoral de 15%.

Europarlamentarele vor aduce oarecare ordine în spaţiul politic
În anul 2014 sunt programate, cum se cunoaşte, două campanii electorale şi, respectiv, două feluri de alegeri: alegerile europarlamentare şi alegerile prezidenţiale.

Subofiţerii carabinieri din R. Moldova au finalizat cursul intensiv în domeniul ordinii şi ...
20 de subofiţeri din Trupele de Carabinieri din Republica Moldova au primit vineri, 18 aprilie, certificate de absolvire a cursului intensiv în domeniul ordinii şi siguranţei publice pe care l-au desfăşurat în perioada 3 martie – 18 aprilie la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni.

Domnişoară de Vicov, la 18 ani cu dosar penal…
>…pentru că a furat o maşină şi a condus-o cherchelită şi fără permis

Rapid Suceava a fost „inundat㔠de Dunărea Galaţi
În prima rundă a turneului play-out al Seriei I a Ligii a II-a de fotbal, Rapid Suceava a primit, pe Stadionul „Areni”, vizita echipei Dunărea Galaţi. Oaspeţii s-au adaptat mai bine la starea terenului şi s-au impus la final cu un clar 3-0.

MEDIA