vila cerbul ziare, reviste, radio, televiziuni
televiziuniradio
Ziare Ziare si Stiri Radio Televiziuni Reviste Stiri Evenimente Bancuri Contactati-ne


Stiri din: Crai NouO picătură în oceanul de datorii de peste 4 milioane de lei
> Scăderea restanţelor începe să se facă simţită ca urmare a efectelor pe care le-au avut debranşările la nivel de bloc sau scară de bloc > Pe de altă parte, circa 25 de asociaţii de proprietari, care erau cu plăţile la zi, au început să aibă întârzieri de două sau de trei luni
Sucevenii au început să-şi mai diminueze din restanţele către operatorul de servicii de alimentare cu apă, canalizare şi de tratare-epurare a apei uzate ACET. Directorul comercial Bogdan Cristache declară că, la sfârşitul lunii iunie, soldul debitor, adică suma de încasat de la populaţie, era de 4,09 milioane de lei. Potrivit lui Cristache, comparativ cu luna precedentă, când restanţele erau de 4,11 milioane de lei, se înregistrează o scădere a acestora cu 15.000 de lei, adică cu circa 3.700 de euro, „ceea ce nu înseamnă mare lucru”.


„Nimic de acolo nu a fost solicitat de universităţile de stat”
Ordonanţa de urgenţă privind modificarea Legii educaţiei nu a fost discutată la Consiliul Naţional al Rectorilor de la sfârşitul lunii mai, a declarat, ieri, rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV), Valentin Popa.

Studenţii FIA vor cuceri piaţa cu o îngheţată şi o brioşă 100% naturale
Studenţi ai Facultăţii de Inginerie Alimentară (FIA) de la Universitatea Suceava au cucerit juriul competiţiei naţionale „Ecotrophelia 2014” cu o îngheţată şi o brioşă, produse inedite, aflăm, cu ingrediente sută la sută naturale.

Un an şi 4 luni închisoare pentru că a postat pe Facebook poze indecente cu iubita minoră
Ionuţ Florea, de 23 de ani, din Oniceni, comuna Forăşti, a fost condamnat miercuri de judecători ai Tribunalul Suceava – Secţia Penală la 1 an şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de pornografie infantilă.

Candidaţii suceveni au completat circa 70.000 de opţiuni
Peste 5500 de absolvenţi de gimnaziu din judeţul Suceava şi din alte judeţe s-au înscris la repartizarea computerizată pentru admiterea în clasa a IX-a, fiind înregistrate 69.936 de opţiuni la nivelul de judeţului.

Primăria vrea să sterilizeze gratuit câinii din curţile sucevenilor
> „Indiferent câte eforturi facem noi pentru gestionarea câinilor fără stăpân, dacă animalele nu sunt sterilizate, problema nu se rezolv㔠este de părere primarul Ion Lungu

Peste 330 de plecări în staţiuni de odihnă şi tratament
La Casa Judeţeană de Pensii Suceava se eliberează biletele de tratament pentru o nouă serie a anului 2014, anunţă directorul executiv Camelia Chitul, adăugând că plecarea în staţiuni se va face în intervalul 24-28 iulie a.c.

Festivalul „Din stejar, stejar răsare”, la Cajvana
În oraşul Cajvana va avea loc duminică, 13 iulie, ediţia a III-a a Festivalului folcloric „Din stejar, stejar răsare”, manifestare care se înscrie în programul „Zilele oraşului Cajvana”.

Zilele Municipiului Vatra Dornei
> În cuprinsul acestora, festivalurile ,,Dorna, plai de joc şi cântec” şi „Muzritm”, ca şi Târgul Copiilor şi Elevilor Meşteşugari

Vor fi acordate certificatele ECDL EqualSkills
Participanţii la programul de instruire ECDL EqualSkills, prin care au învăţat să utilizeze computerul, se vor reuni, astăzi, la Biblioteca Bucovinei, unde le vor fi înmânate certificatele care le atestă cunoştinţele dobândite.

Cascadorii pe două roţi la Suceava
„Zeci de bijuterii pe două roţi vor putea fi admirate pe 19 iulie în cadrul paradei de motociclişti care va poposi în parcarea Shopping City Suceava pentru câteva ore incendiare”.

Cod galben şi permanenţă în judeţul Suceava
Consiliul Judeţean Suceava şi primăriile din judeţ urmează să asigure serviciu de permanenţă pentru perioada codului galben instituit de joi seara până vineri seara.

Euro a crescut cu un ban, în trei zile
Moneda naţională a continuat, în a treia şedinţă consecutivă, să se deprecieze în faţa celei europene, evoluţie pe care o cunoşteau şi celelalte valute din regiune.

MEDIA