vila cerbul ziare, reviste, radio, televiziuni
televiziuniradio
Ziare Ziare si Stiri Radio Televiziuni Reviste Stiri Evenimente Bancuri Contactati-ne


Stiri din: Crai NouTurnarea asfaltului pentru pista elastică, de săptămâna viitoare
> Ultimul strat, cel de uzură, ar urma să fie turnat la primăvară, în contextul unor temperaturi potrivite
La Aeroportul Suceava va începe de săptămâna viitoare turnarea asfaltului pentru realizarea pistei elastice, în prezent fiind efectuate probele tehnologice la staţia de producere a asfaltului. Directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuţa, a declarat marţi că firma care execută lucrările de modernizare a pistei a montat staţia de asfalt într-o zonă din apropierea aeroportului şi că a început deja probele tehnologice. El a explicat că, în cursul acestei săptămâni, se va realiza un tronson experimental din care se vor preleva probe care vor fi expertizate la un laborator specializat din Bucureşti. După obţinerea avizelor de laborator se va începe efectiv turnarea asfaltului la pista de rulare.


„Încetul cu încetul dispare linia dintre viaţa profesională şi cea personală”
Interviu cu OVIDIU FOCA, directorul Casei de Cultură Rădăuţi

Primăria Suceava nu poate rezilia contractul cu Pfeiffer
Nu am reuşit să facem miracole, iar altă soluţie nu avem decât să mergem mai mult cu frâna tras㠖 a opinat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, după întâlnirea cu factorii responsabili din proiectul de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi a reţelelor de canalizare implementat în cadrul Programului Operaţional Sectorial – Mediu.

Un nou bătrân înşelat pe treptele Spitalului Judeţean Suceava
Singura întrebare pe care o putem adresa la ora actuală este: de ce oare?… De ce oare, în ciuda numeroaselor semnale de alarmă trase prin intermediul mass-media, pe raza judeţului se înregistrează, săptămânal, cel puţin câte un caz în care diferite persoane se lasă păcălite de necunoscuţi care îşi oferă serviciile, iar apoi plâng în faţa poliţiştilor că au devenit victimele unor înşelăciuni.

Noul computer tomograf al Spitalului Judeţean va fi achiziţionat după rectificarea bugetară
> Acesta va fi cel mai modern echipament de acest fel din zona judeţelor Suceava, Neamţ şi Botoşani

Plan judeţean de acţiune pe linie de mediu pentru perioada 2014-2018
> Este vorba despre o nouă strategie pe termen scurt, mediu şi lung de soluţionare a problemelor locale specifice > Printre domeniile prioritare se numără dezvoltarea mediului urban şi a celui rural, protecţia împotriva zgomotului, deşeurile, substanţele chimice periculoase, calitatea solului şi terenurile degradate

Baronii PSD şi turma alegătorilor
Despre baronii PSD se vorbeşte de multă vreme, acreditându-se ideea că sunt cei mai mulţi, cei mai puternici, singurii care corespund definiţiei. În contextul viitoarelor alegeri, locul şi rolul lor sunt bine stabilite în strategiile de campanie electorală ale lui Victor Ponta.

Fundaţia FARA va deschide Centrul de zi „Emanuel”, pentru terapia copiilor cu dizabilităţi
Fundaţia de caritate FARA aduce la Suceava un alt proiect care vine în sprijinul copiilor cu dizabilităţi, prin înfiinţarea unui centru de recuperare de zi, care ar putea deveni funcţional din octombrie.

T. Băsescu – parodii de bâlci şi butaforie de campanie, V. ...
Senatorul PSD de Suceava Ovidiu Donţu a declarat, în plenul Senatului, că, timp de 10 ani, Traian Băsescu a înţeles că rolul de preşedinte al României se identifică cu ambiţiile personale şi cu o politică periculos de ipocrită care ascunde un caracter uman ale cărui ambiţii megalomane, dictatoriale, de subordonare a oricui şi a tot desfiinţează constant orice dovadă raţională, de bun-simţ şi de adevăr.

Primarul Ion Lungu „a greşit maratonul”
Un vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Suceava a criticat maratonul de luni al primarului Sucevei, Ion Lungu, arătând că acesta ar fi trebuit să meargă doar la grădiniţa de pe strada Trandafirilor care, în mandatul său, a fost lăsată în paragină ca apoi să fie dată ca sediu pentru un partid politic.

Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu îl roagă pe ministrul educaţiei să-şi depună demisia de onoare
Deputatul PDL de Suceava prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu solicită demisia de onoare a ministrului educaţiei, Remus Pricopie, având în vedere situaţia dezastruoasă în care a fost adus învăţământul românesc.

Vasile Mocanu, de la PNL la PLR
> Potrivit consilierului local sucevean, încă trei membri ai CL Suceava vor lua aceeaşi cale, urmând a forma „un nucleu”

„La ora actuală suntem o ţară europeană”
a declarat, ieri, consulul general al Ucrainei la Suceava, referindu-se la ratificarea acordului de asociere dintre Uniunea Europeană şi Ucraina, de marţi

Festivalul „Tradiţii şi legende bucovinene”
> Horodnic de Sus, 20-21 septembrie a.c.

Viaţa cazonă
Ce zi frumoasă şi câtă agitaţie la începutul anului şcolar! Parcă mai puţine, mai sărace flori în mâinile trecătorilor! Dar chiar şi aşa sărbătoarea a scăzut numărul buchetelor ornamentate ale negustorilor din Piaţa Mare.

MEDIA