vila cerbul ziare, reviste, radio, televiziuni
televiziuniradio
Ziare Ziare si Stiri Radio Televiziuni Reviste Stiri Evenimente Bancuri Contactati-ne


Stiri din: Crai NouMăiestrie acrobatică pe cerul Sucevei
Show-ul de acrobaţii aeriene desfăşurat în vecinătatea Centrului Economic Bucovina a adus pe platoul din zona localităţii Salcea mii de suceveni, dar şi grupuri de vizitatori din localităţi învecinate Sucevei. În fiecare din cele două zile de spectacol inedit şi impresionant, publicul a fost prezent în număr mare, aplaudând spectacolul aviatic oferit de aparate de zbor uşoare şi ultrauşoare, elicopter, planoare, paraşutişti aparţinând Aeroclubului România şi altor cluburi private conduse de piloţi profesionişti sau de proprietari de avioane care şi-au făcut din pasiunea pentru zbor un lucru fără de care nu mai pot trăi.

Mii de suceveni din Obcini, fără apă caldă din cauza unei conducte care a cedat
> Este vorba despre o porţiune cu adevărat problematică de pe bulevardul Gavril Tudoraş, în ultimii doi ani în zonă producându-se 16 avarii > În timp ce „în curtea Termica sunt aprovizionate conducte moderne preizolate”, Primăria nu alocă bani pentru susţinerea lucrărilor de înlocuire a elementelor putrede

Gala meşteşugarilor
La sfârşitul săptămânii trecute, la Rădăuţi, s-a desfăşurat cea de-a XXXII a ediţie a Târgului Olarilor „Ochiul de păun”.

La o lună de zile după ce şi-a luat permisul, şi-a trimis iubita în mormânt
> La vârsta majoratului, şi-a pierdut viaţa după ce a acceptat o plimbare cu maşina > Accidentul s-a petrecut sâmbătă noapte, victima fiind o fată din Vatra Dornei

Unitatea de Primire a Urgenţelor urmează să se extindă
> Dezvoltarea se face la parterul spitalului, incluzând încăperi noi pentru intervenţiile de urgenţă; spaţiile pentru copii vor fi separate de cele pentru adulţi > Pe acoperiş vor fi montate şi panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică

Şantierul Aeroportului Salcea şi-a luat tribut o viaţă de om
> Un bărbat de 41 de ani a avut parte de o moarte cruntă, fiind înghiţit de un mal de pământ

Dosar de braconaj după ce a fost prins cu „marfa” în portbagaj
Un nou caz de braconaj a fost descoperit de oamenii legii pe raza judeţului, după ce agenţii postului de poliţie Cacica au oprit un autoturism pentru un control de rutină.

Două incendii stinse înainte de a se transforma în adevărate pârjoluri
Două incendii izbucnite pe parcursul zilei de sâmbătă au fost stinse la timp de pompierii militari înainte de a se transforma în adevărate pârjoluri.

Volatilitate mai mare a cursului euro
În perioada analizată, raportul euro/ leu a avut o evoluţie mai agitată şi volume de tranzacţionare mai mari decât cele cu care este obişnuită piaţa în luna august. Faţă de sfârşitul lui iulie, euro s-a depreciat cu 0,14%, dolarul american a crescut cu peste 1,4%, iar francul elveţian s-a apreciat cu circa 0,75%.

O hartă a Bucovinei, la Seul
> Suceveanul Florin Dan Prodan reprezintă România la Festivalul Internaţional de Artă Contemporană şi Poezie din capitala Coreei de Sud cu o instalaţie de artă, cu o conferinţă şi cu un recital de versuri

De ce au fost măcelăriţi caii
În scenariul pe care Emil Bodnăraş (căci ideea a fost a lui) şi Gheorghe Gheorghiu Dej l-au pregătit pentru convingerea lui Nikita Hruşciov, aflat în vizită în România, ca Uniunea Sovietică să-şi retragă trupele de ocupaţie din ţară s-ar fi aflat şi asigurarea că ne vom urma drumul pe care Uniunea Sovietică ni l-a deschis şi fără prezenţa trupelor pe teritoriul naţional.

Berlinul azi: Estul nu-i ca Vestul !
Berlinul apare, astăzi, în faţa turistului obişnuit, încă de la primul pas, o metropolă imensă, modernă şi plină de viaţă, aidoma altor capitale europene. Clădiri înalte din metal şi sticlă, alăturate celor vechi, vestigii ale istoriei păstrate din urmă cu sute de ani, cafenele, baruri, restaurante şi muzee, pieţe înţesate de mall-uri, străzi înşirate cu zeci de magazine mai mari sau mai mici.

La pas prin Sigtuna (2)
Sunt, apoi, destule biserici vechi, care nu doar atestă o puternică manifestare a credinţei ci, mai ales, un excelent simţ artistic şi o largă toleranţă religioasă. Biserica Sf. Maria, ridicată pe la jumătatea sec. XII de ordinul dominican, uimeşte prin eleganţa şi elevaţia surprinzătoare pentru vremea ei.

Înfrângere dramatică pentru CSU Suceava în duelul cu vicecampioana Ştiinţa Bacău
> În prima rundă a noului sezon competiţional, CSU Suceava – Ştiinţa Bacău 24-26 (18-12)!

FC Pojorâta a remizat pe terenul celor de la Ceahlăul II Piatra Neamţ
La finalul săptămânii trecute s-au disputat primele partide din cadrul Seriei I a Ligii a III-a la fotbal.

MEDIA