vila cerbul ziare, reviste, radio, televiziuni
televiziuniradio
Ziare Ziare si Stiri Radio Televiziuni Reviste Stiri Evenimente Bancuri Contactati-ne


Stiri din: Crai NouConsilierii locali suceveni reiau procedura de asociere în vederea prinderii câinilor vagabonzi
> Într-o şedinţă anterioară, când plenul era pe cale să aprobe contractul de asociere, consilierii au constatat, în ultima clipă, că firma agreată avea acelaşi administrator cu societatea respinsă > Luarea cât mai urgentă a unei decizii este justificată prin creşterea exagerată a numărului de maidanezi
Consiliul Local Suceava reanalizează, în şedinţa extraordinară de mâine, proiectul de hotărâre privind asocierea municipiului Suceava cu o persoană juridică care ar urma să se ocupe cu activitatea de capturare, transport şi predare a câinilor fără stăpân.


Vulnerabile la poluarea cu nitraţi, 64 de localităţi din judeţ
> Cauza o reprezintă lipsa, din comunele şi oraşele judeţului, a platformelor organizate de depozitare şi stocare a gunoiului de grajd şi a dejecţiilor lichide > Ingerarea peste limita admisă poate duce la hipertensiune, disfuncţii ale sistemului circulator şi glandelor tiroide, cefalee, urticarii, intoxicaţii, cianoză severă sau chiar la cancer!

Peste 500 de participanţi sunt aşteptaţi la deschiderea oficială de la Casa de Cultură
Cel de-al XXXVI-lea Congres al Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România – AGIRo se va deschide, oficial, la Suceava, în ziua de joi, 21 august, ora 9, în sala mare a Casei de Cultură, unde sunt aşteptaţi circa 500 de participanţi.

Contrabanda cu ţigarete, în creştere accelerată
> Nord-estul ţării rămâne în continuare zona cea mai afectată de comerţul ilegal de ţigarete

Trei seri de film despre iubire, trei seri de film despre viaţă la Fălticeni
În perioada 22-24 august 2014, MDV Audio Studio, Asociaţia CineCultura, în parteneriat cu Primăria Municipiului Fălticeni, organizează evenimentul cinematografic „Caravana filmului românesc – Capodopere ale cinematografiei naţionale”.

Peste 20% din candidaţi au lipsit la proba orală de română
La prima probă a bacalaureatului de toamnă, „oralul” la limba română, probă desfăşurată luni, au lipsit 77 de candidaţi din cei 345 înscrişi.

Nicio săptămână de linişte pentru angajaţii din structurile MAI
Nici bine nu au reuşit să îşi tragă sufletul după ce au încheiat încă o săptămână din august, încărcată cu o mulţime de acţiuni şi manifestări cultural-artistice, religioase sau sportive, că angajaţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava se pregătesc să o ia de la capăt.

Spargere dată la un depozit de anvelope
> Spărgătorii au lucrat liniştiţi preţ de aproape trei zile > Un munte de anvelope auto este rezultatul furtului din minivacanţa de la finele săptămânii trecute

PMP şi-a desemnat „adevăratul candidat“la Preşedinţia României: Elena Udrea
> „Avem un candidat care are rădăcini adânci în Bucovina” spune liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici

Cântec de sirenă
Motto: „Ce e val, ca valul trece.” (M. Eminescu, „Glossă”)

Educaţia femeilor, un beneficiu imens pentru familie şi comunitatea globală
La Timişoara, în perioada 8-10 august a.c. s-a desfăşurat, sub acest generic, cea de-a VII-a Conferinţă Internaţională a Uniunii Internaţionale a Femeilor Române.

Leul se apreciază cu paşi mărunţi
Leul a continuat şi ieri uşoara sa apreciere faţă de euro, el reuşind să câştige circa un ban faţă de marţea trecută.

Un drum necesar
Până la urmă, fiecare dintre noi va intra pe panta descendentă a vieţii, cu agitaţie sau resemnare, potrivit dispoziţiei alese, în care, de cele mai multe ori, codul genetic îşi spune cuvântul.

MEDIA