vila cerbul ziare, reviste, radio, televiziuni
televiziuniradio
Ziare Ziare si Stiri Radio Televiziuni Reviste Stiri Evenimente Bancuri Contactati-ne


Stiri din: Crai NouAutografe
Scriitorul Lucian Dan Teodorovici este unul dintre cei care, dincolo de întâlnirile pe care le provoacă cititorilor şi spectatorilor săi prin intermediul cărţilor, scenariilor, pieselor de teatru pe care le semnează, tăifăsuieşte cu ei (sau monologhează de faţă cu ei) pe o reţea de socializare. Simplu, direct, fără emfaze. Gândurile sale transmise în acest mod ar putea fi socotite chiar „autografe” aproape cotidiene, cu un preţ sporit dacă îţi închipui bunăoară că scriitorul se va fi întrerupt de la ale sale activităţi (care ţi se vor dezvălui ulterior, într-o altă carte, pe un ecran, într-o sală de teatru) pentru a-ţi face mărturisiri.

Şase bovine cu boala limbii albastre sunt sub tratament, iar alta a murit
> De luat în calcul este vaccinarea contra bluetongue a animalelor din zonele expuse, însă aceasta se poate efectua doar cu acordul Comisiei Europene, susţine dr. Ionuţ Laurenţiu Leon Postolache, director executiv al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor
Pe durata lunii octombrie, în judeţul nostru au fost înregistrate şase focare de boală a limbii albastre (bluetongue), informează dr. Ionuţ Laurenţiu Leon Postolache, director executiv al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care precizează că, în toate cazurile, este vorba despre bovine crescute în gospodării ale populaţiei.


Aproape 350 de aleşi suceveni şi-au declarat independenţa sau au migrat înspre alte partide
> Ei şi-au putut exprima opţiunea politică potrivit OUG nr. 55/2014

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Suceava suferă de pe urma lipsei de personal
> Faţă de anul 2004, bugetul de cheltuieli s-a diminuat până la cu 75%, instituţia desfăşurându-şi activitatea într-un spaţiu închiriat şi înregistrând restanţe la plata chiriei şi utilităţilor

Un tânăr de nici 18 ani, reţinut ca principal suspect al omorului de la Siliştea, Liteni
> Săvel Cătălin Ostăcioaia şi-a recunoscut fapta, declarând că mai întâi l-a împuşcat pe Neculai Costache în burtă şi, pentru că acesta nu murea, l-a lovit cu patul armei, de mai multe ori, în cap!

Primăria Suceava se îndatorează cu 10 milioane de lei pentru a înfiinţa zona de agrement „Tătăraşi”
> Astfel, gradul de îndatorare al administraţiei locale va creşte cu 1%, respectiv de la 14% la 15%

Zece panouri moderne de afişaj, achiziţionate din Fondul de handicap
> Pentru a nu fi deteriorate, acestea vor fi amplasate doar după campania electorală, alături de 10 bănci şi 10 coşuri de gunoi

Autorităţile, şefii IŞJ şi directorii de şcoli vor discuta despre soarta învăţământului sucevean
Directorii unităţilor de învăţământ cu personalitate juridică vor fi prezenţi, astăzi, la reuniunea anuală de management instituţional, organizată de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, începând cu ora 10, la hotelul Albert din Suceava.

Concursul studenţesc “25 de ore la USV (25h@USV)”, jurizat de profesori de la Viena
Prima ediţie a concursului studenţesc “25 de ore la USV (25h@USV)” se va desfăşura la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava în perioada 30-31 octombrie, în organizarea Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor.

Judeţul Suceava deţine recordul pe Moldova la număr de incendii
Judeţul Suceava deţine recordul printre judeţele Moldovei în ce priveşte numărul incendiilor provocate de improvizaţii sau defecţiuni la instalaţiile electrice, cu 49 de incendii de la 1 ianuarie până pe 30 septembrie.

Apel către conducătorii auto
> Este necesară dotarea mijloacelor de transport cu anvelope de iarnă

Gen. bg. Ioan Burlui, şeful ISU Suceava, autorul primei cărţi româneşti privind incendiile de ...
Ieri, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, au fost lansate patru publicaţii realizate de oameni care ştiu să preţuiască frumuseţea, dar şi rolul vital al pădurilor pentru omenire, oameni care sunt conştienţi în primul rând de valoarea acestei bogăţii şi nu de preţul ei. Este vorba de revista „Bucovina Forestier㔠reapariţie după 9 ani de pauză, şi de trei cărţi, autorii fiind un ofiţer superior de pompieri, un profesor universitar şi un doctor inginer în silvicultură.

Reîntâlniri cu Lucian Dan Teodorovici, în calitate de dramaturg
> Lansare de carte şi o comedie într-un spectacol-lectură susţinut de Compania Doitreizeci

MEDIA