vila cerbul ziare, reviste, radio, televiziuni
televiziuniradio
Ziare Ziare si Stiri Radio Televiziuni Reviste Stiri Evenimente Bancuri Contactati-ne


Stiri din: Crai NouBust în viaţă
Îţi lasă un gust amar îndărătnicia cu care unii oameni de cultură din judeţ – câţiva chiar colaboratori ai acestui ziar de-a lungul timpului – cred că producţia lor jurnalistică sau literară trebuie cu orice preţ publicată în paginile „Crai nou”. Rămâi descumpănit când, în caz contrar, ţi se adresează cuvinte precum acestea: „Vremurile comuniste au trecut, dar noi avem dreptul de a fi publicaţi după merit, nu după capacităţile celor care aduc scriitorii minori în centrul atenţiei sau care relatează, cu omisiuni subiective, evenimentele culturale”.

10.000 de tone de lemn trebuie plimbate prin curtea Bioenergy
Noile prevederi legale privind circulaţia masei lemnoase conduc la o situaţie hilară şi păguboasă pentru societatea care produce agentul termic la Suceava. Astfel, o cantitate de aproximativ 10.000 de tone de lemn aflată în curtea centralei electrotermice a Bioenergy Suceava, şi care a fost livrată de Holtzindustrie Schweighofer, va trebui plimbată cu camioanele, reintrodusă pe poarta centralei, cântărită şi verificată. Toate acesta din cauza noii legislaţii intrate în vigoare în urmă cu două săptămâni.

Doar la Chambéry, în Franţa, mai există ceva similar cu ceea ce se construieşte la Vatra Dornei
Cu susţinerea Academiei Române, la Vatra Dornei s-au pus bazele înfiinţării unui Centru de Economie Montană (CE-MONT), iar, în viitorul apropiat, cercetarea românească din zona economico-socială montană va fi sporită prin activităţile instituţiei.

Se vor împăduri 32 ha de teren degradat la Bălăceana
Preşedintele Administraţiei Fondului de Mediu (AFM), Adrian Gearâp, a semnat, sâmbătă, la Primăria Bălăceana, contractul privind împădurirea a 32 de hectare de terenuri agricole degradate, valoarea proiectului de mediu fiind de peste un milion de lei. Gearâp a spus că finanţarea acestui proiect se face integral de la AFM.

O bătrână din Suceava a rămas fără banii din casă pe când analiza oferta
> Este cel de-al doilea caz de acest gen înregistrat în mai puţin de o săptămână > Ambele victime sunt persoane de sex feminin cu vârste înaintate din municipiul reşedinţă de judeţ

Thermonet este motivată să preia transportul energiei termice
> „Am depus oferta finală, aşteptăm raportul Comisiei şi, mai apoi, aprobarea sau neaprobarea de către Consiliul Local a ceea ce am propus noi”, a declarat Vasile Ilie, directorul acţionarului Bioenergy > În cazul în care contractul de concesionare va fi aprobat de Consiliul Local, Thermonet va prelua serviciul respectiv de la finele sezonului rece care se apropie

Atacat cu spray lacrimogen şi cu un cuţit
> Victima este un tânăr de 20 de ani din Adâncata

La 13 ani, a furat maşina părinţilor şi s-a izbit frontal de gardul unei gospodării
> Un alt tânăr fără permis a fost urmărit şi blocat în trafic, iar apoi încătuşat şi dus la poliţie

Bătrân de 83 de ani accidentat grav de o maşină
> Şi un copil de 9 ani a fost lovit de un autoturism, după o traversare în fugă

Patru şoferi băuţi bine, găsiţi de poliţişti pe drumurile din judeţ
> Recordul negativ îl deţine un tânăr din Rădăuţi, a cărui concentraţie alcoolică era de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat

Marea realizare – creşterea preţului la căldură şi apă caldă pentru suceveni
„Marea realizare a lui Ion Lungu cu noua majoritate pe care a făcut-o în Consiliul Local Suceava alături de PSD este aceea de a creşte preţul gigacaloriei, a preţului pentru căldura şi apa caldă din sistemul centralizat.

Soluţia Băişanu, îmbrăţişată şi de Partidul Verde
Soluţia prezentată din această primăvară de liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, privind achiziţionarea de centrale termice proprii pentru locuinţele sucevenilor, începe să fie văzută ca viabilă de tot mai mulţi suceveni şi este susţinută şi de Partidul Verde.

Sprijin pentru Victor Ponta din partea femeilor social-democrate din Colegiul 10
Organizaţia de femei social-democrate din Colegiul 10 Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei s-a întrunit vineri seara în cadrul unei şedinţe la Câmpulung Moldovenesc, alături de liderii PSD, pentru a-şi exprima sprijinul faţă de Victor Ponta la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie.

Turneul de tenis – echipe de dublu „old boys”
Sâmbătă, 18 octombrie 2014, sala de sport „Gabriel Udişteanu” şi sala de sport a Colegiului „Vasile Lovinescu” din municipiul Fălticeni au găzduit Turneul de tenis – echipe de dublu „old boys”, la care au participat 26 pasionaţi de acest sport din Iaşi, Botoşani, Suceava, Rădăuţi şi Fălticeni.

Rapid CFR Suceava a remizat în duelul cu Academica Piteşti
> Într-o partidă contând pentru etapa a IX-a, Rapid CFR Suceava – Academica Piteşti 1-1

Bucovina Pojorâta, la victoria cu numărul patru, Bucovina Rădăuţi, la remiza a patra
> În două partide din cadrul etapei a VIII-a a Seriei I, Bucovina Pojorâta – Aerostar Bacău 3-0 şi Bucovina Rădăuţi – FC Zagon 1-1

CSU Suceava a reuşit să se întoarcă cu un punct de la Odorhei
> Într-un meci contând pentru etapa a IX-a, HC Odorhei – CSU Suceava 23-23 (11-11)

MEDIA